Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over kuier4daagse menaam-dronryp

Over ons

Over ons

De avondvierdaagse of zoals hij bij ons heet de kuier4daagse Menaam- Dronryp bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Wij proberen elk jaar opnieuw een leuke avondvierdaagse te organiseren. Wij hebben routes van 5 km en van 10 km. Natuurlijk mag je zelf weten of je 4 dagen 5 of 10 km gaat lopen. Je kunt er ook voor kiezen om 1 avond te lopen dan krijg je een dag-medaille. Na afloop van de Kuier4daagse ontvang je een medaille.

Elk jaar proberen we leuke routes te bedenken. We maken bij de routes soms gebruik van het Boerepaad. Dit is een gebied rondom Slappeterp waar allerlei boeren hun land ter beschikking stellen om over te wandelen. Als we door deze weilanden lopen is het niet toegestaan om honden mee te nemen. Ook mogen kinderwagens en scootmobielen niet meegenomen op deze route. Als we over verharde wegen lopen is het natuurlijk toegestaan om honden, kinderwagens en/of scootmobielen mee te nemen.

Mocht je willen weten welke avonden we langs een Boerepaad gaan, stuur gerust een mailtje of vraag er naar bij de organisatie.